Fierce Justice // Support : Svovel @ Hvaskjer Magneten Pub & Scene.

Friday -
March
04,
2016
21.00
Hvaskjer Magneten Pub & Scene
Oslo, Norway

Fierce Justice kicker off deres første konsert i 2016, fredag den 4. mars her på Magneten pub og bar! Bandet følte at det var på tide med en "Fierce" fredagsaften med hard rock og heavy metal inspirert fra 70-/80-tallet.

Fierce Justice har spilt over 50 konserter siden live-debuten i 2012 hvorav 3 live shows på Gran Canaria i desember 2014. Sistnevnte ble også en stor suksess og gutta ble invitert tilbake til Spania og opptrådte før jul i 2015. I tillegg, har bandet kommet til Norges-finalen på Rockefeller to år på rad i den store internasjonale Emergenza Festivalen (2013-14).

Bandet har også hatt anledningen til å spille oppvarming for kjente artister, bl.a. ex-vokalisten i Iron Maiden, Blaze Bayley, Anita Hegerland og Wonderworld, samt Alice Coopers datter, Calico Cooper i Beasto Blanco, Tore St. Moren fra Jörn og Street Legal, for å nevne noen.

Les en av anmeldelsene til EPn(som finnes bade i CD-format og Spotify):
http://www.metalaltar.com/fierce-justice-fierce-justice/

Kom og bli med på festen!
Support: Svovel

Svovel er et symfonisk metallband med fokus på det harde, det vakre, og en aldri så liten dose galskap. Med en tung rytmeseksjon, overdådige keyboards og svært flersidig vokal, kan de garantere et show så stort som scenen tillater, og kanskje enda litt til.

Etter å ha klatret seg til norgesfinalen i Emergenza i 2014 og Global Battle of the Bands i 2015, brukte de resten av fjoråret på å spille inn sitt første album, som nærmer seg utgivelsestilstand. Med andre ord har de mye oppspart energi som de må få utløp for, og 4. mars får de endelig en anledning!

Konsertstart: 22:00
Cc: 100kr
Aldersgrense: 20 år

share: