Skrømt // Svovel // Revaalver Raack @ Buddy Scene

Friday -
July
18,
2014
20.00
Buddy Scene
Drammen, Norway
Skrømt
Akkurat som enhver aksjon har sin naturlig reaksjon, og like sant som at natt alltid følger selv den lyseste, varmeste dag, finnes det alltid ett behov for å hylle de utstøtte, å se de ri inn i byen på sine mørke, avmagrede hester, og la hule, dystre røster synge ut om tap, svik, ubesvart begjær, uhell og misère. Ett fortapelsens korstog over fruktbar jord, som skapt for å minne oss på hvorfor vi lever med disse polerte illusjoner av en perfekt verden.
Vi har alle våre Skrømt, og fra tid til annen, om enn i korte glimt, lar vi de styre verden.

https://www.facebook.com/skromt
https://soundcloud.com/skromt

Svovel
Svovel er et symfonisk metallband fra Oslo med røtter i band som Nightwish, Within Temptation og Epica. Svovel har nylig vært aktuelle i bandkonkuransen Emergenza Festival der de med strålende gode anmeldelser ble publikumsfavoritter i semifinalen og rocket seg hele veien til finalen på Rockefeller i Oslo. Med sin energiske sceneopptreden og karismatiske vokalist, er de et band det er verdt å oppleve.

https://www.facebook.com/svovel
https://soundcloud.com/svovel-official

Revaalver Raack
Revaalver Raack, et redneck band med medlemmer fra ytre og indre Drammen. Med fokus på groovy stonerrock ispedd metalelementer og dype norske tekster. Medlemmene er : Lasse Vegas på bass, French Elvis på gitar og vokal. Pheen Phlyt på gitar, Jack Obscene på leadgitar og vokal. Til sist har vi General Stix på trommer!

CC: 100kr
20års aldersgrense
Dørene åpner 22:00

share: