Svovel // John Dee // Norwegian finals of GBOB 2015

Sunday -
January
11,
2015
19.00
John Dee
Oslo, Norway

10442395_524935207609228_8717483921195109877_nSØNDAG 11. Januar
Dørene åpner: 18.30
Konsertstart: 19.00 (Mer info kommer)
Billetter: 125 kr (Link: http://www.rockefeller.no/jd110115.html)

Nok en gang inntar vi John Dee i Oslo, denne gangen i Norgesfinalen av Global Battle of the Bands!
Det blir et forrykende live-show, så bli med, stem og støtt oss!

Svovel på Facebook: https://www.facebook.com/svovel
Svovel på Soundcloud: https://soundcloud.com/svovel-official

Svovel er et symfonisk metallband fra Oslo med røtter i band som Nightwish, Within Temptation og Epica. Svovel har nylig vært aktuelle i bandkonkuransen Emergenza Festival der de med strålende gode anmeldelser ble publikumsfavoritter i semifinalen og rocket seg hele veien til finalen på Rockefeller i Oslo. Med sin energiske sceneopptreden og karismatiske vokalist, er de et band det er verdt å oppleve.

Anmeldelser fra tidligere konserter:

"Svovel spiller en slags mystisk, fortryllende rock. Der vokalen varierer veldig opp og ned i tone. Fra opera til litt growling er det bare å like. Svovel hadde med seg fansen, og de leverte et godt show. De var de eneste av sitt slag i den norske Emergenza-festivalen, og det skal godt gjøres å etterligne dette. De presterte et par hakk bedre på Rockefeller enn de gjorde på John Dee, men dessverre var det ikke de som fikk billetten til den nordiske finalen."
Link: http://www.emergenza.net/NO/nn-NO/news/1020/21005/the-scheen-sendes-til-stockholm.aspx

"Et av bandene som dro definitivt mest folk, det var Svovel. Vokalisten hadde grønt hår og minnet for det meste om en eventyrprinsesse der hun sto. Den symfoniske metallen var noe spesiell og mystisk, men liv, det ble det. Fist-pumping i været og høye toner var nok til at folk kjøpte t-skjortene etter konserten. Veldig bra gjennomføring av Svovel, som vi får se i finalen på Rockefeller."
Link: http://www.emergenza.net/NO/nn-NO/news/1020/20798/andre-semifinale-i-oslo-p-john-dee-var-en-kjempe-fest.aspx

"Jaggu skulle vi ikke ha litt opera på John Dee også, nærmere bestemt Symfonisk Metal! Dette er et utrolig thight band, som har en fantastisk frontfigur i Karine Jæger, som når de aller høyeste tonene samtidig som hun viser en enorm scenepersonlighet! Dette er megafet musikk, som får de aller fleste i lokalet til å sperre opp øynene mot scenen og digge det som kommer ut fra høyttalerne."
Link: http://www.emergenza.net/NO/nn-NO/news/1020/20528/nest-siste-kveld-med-innledende-runde-ble-m-tt-med-ballespark-av-lyd.aspx

share: